Aşiret Dalcı Anaokulu
MURAT ÇESME MAH. HOŞSOHBET SK. AŞIRET DALCI BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
0 (212) 863 4123

VİZYON

Şartları elverişsiz çevreden gelen öğrencilerin desteklenmesi, Özel gereksinimli bireylerin okul öncesi ortamlarına uyumlarının sağlanması, Toplum temelli okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, Okul öncesi eğitimin uygun planlara göre öğrencilere uygulanması hedeflenmektedir.

MİSYON

Aşiret Dalcı Anaokulu olarak yeni kurulan okulumuzda okul öncesinde kurulması gereken merkezleri en iyi şekilde sınıf içinde kurgulayıp, hazırlanmış planlarımızla gelişen teknolojiye uygun bir şekilde öğrencilerimizi geleceğe umut ve yön veren bireyler olarak yetiştiriyoruz.

İkili Öğretim

Sabah 08.00-13.00 Öğlen 13.00-18.00

3km

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda JİMNASTİK,BASKETBOL,TENİS,RİTM, HALK OYUNLARI MODERN DANS ,FİZİKSEL ETKİNLİKLER dersleri verilmektedir.SPOR SALONUMUZ MEVCUTTUR.

MUTFAK ATÖLYESİ, YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİ,

SIFIR ATIK . 1 ÇOÇUK 1 GELECEK, 1 Ay 1 Çocuk 1 Kitap 1 İyilik Projesi